Heminredning är så kul

Hejsan svejsan alla läsare idag ska vi prata lite om heminredning som är något jag verkligen tycker om. Vi har dansat ut julen och går mot både ljusare men också varmare tider, vilket jag tycker är väldigt skönt. Visst är det inte ganska mysigt att sätta upp all julinredning men det blir så mycket till slut och jag trivs bättre med min vanliga inredning måste jag säga. Heminredning är någonting som jag ägnar mycket tid på, det ska verkligen kännas som hemma när man öppnar dörren och det gör det definitivt för mig.

Jag bor i hyreshus och då kan jag inte ändra så mycket. Exempelvis kan jag inte måla om eller ta ner några väggar, vilket jag väldigt gärna hade gjort. Men då är det bra att heminredning finns så att jag kan inreda mitt hem så som jag vill och få det fint utan att behöva göra tidigare nämnda ändringarna. När det kommer till heminredning så finns det väldigt olika stilar och jag måste säga att jag är en sån som gillar dom allihopa. Däremot är jag kanske inte så mycket för att blanda massa färgkombinationer men just stilarna spelar ingen roll. Min favoritkombination är när man lyckas kombinera en lite mer antik stil med nyare inredning, det blir så himla läckert! Jag har som sagt packat ner julen i en kartong och tagit fram min vanliga heminredning men jag känner någonstans att det inte riktigt räcker, det saknas lite saker. Så i dagarna tänkte jag faktiskt kika runt lite på heminredning och risken finns definitivt att det blir något köp. Jag tycker ni ska göra det samma! Nu får ni ha en otroligt trevlig dag och en fortsatt fin vecka så hörs vi snart igen. Glöm inte att kika in här på bloggen, fler inlägg kommer garanterat framöver.